نقاط بحراني عرصه هاي جنگلي شناسايي و كنترل شود
معاون حفاظت و امور اراضي اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان مازندران-نوشهر بر لزوم شناسايي و كنترل مبادي ورودي و خروجي عرصه هاي جنگلي غرب استان تاكيد كرد .
معاون حفاظت و امور اراضي اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان مازندران-نوشهر بر لزوم شناسايي و كنترل مبادي ورودي و خروجي عرصه هاي جنگلي غرب استان تاكيد كرد .
به گزارش روابط عمومي اداره كل ، بهروز بائي لاشكي پيش از ظهر امروز در جمع روساي واحدهاي منابع طبيعي و فرماندهان يگان حفاظت افزود: حضور نيروهاي منابع طبيعي در گشت و سركشي با البسه حفاظتي سبب بازدارندگي مي شود .
وي كه در طرح توجيهي آموزشي مبارزه با قاچاق چوب و محولات جنگلي سخن مي گفت ادامه داد: آراستگي و پوشش لباس نيروها مي تواند در اذهان مردم تاثير مثبت بجاي گذارد .
اين مقام مسئول با اشاره به اينكه نمي توان قاچاق را به صفر رساند تصريح كرد: متاسفانه برخي ناهنجارهاي اجتماعي و اقتصادي سبب قاچاق چوب در جنگل مي شود .
وي در همين رابطه گفت: جرايم فعلي نيز توان بازدارندگي در قاچاق چوب را ندارد.
در ادامه اين نشست معاون اداره حراست اداره كل در خصوص مسائل حراستي مطالبي بيان كرد .
فرمانده يگان حفاظت اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان مازندران-نوشهر نيز در سخناني در حصوص برگزاري اين طرح گفت: هدف از اجراي اين طرح ارتقاءسطح آمادگي نيروهاي حفاظتي در مبارزه با افراد سودجو و فرصت طلب و قاچاق چوب و محمولات جنگلي است .
سرهنگ محسن مرادي صادق، از فرماندهان يگان حفاظت شهرستان خواست نسبت به سركشي كارخانه ها ، كارگاه ها و محل دپوي چوب آلات جنگلي اقدام كنند .
او همچنين بر لزوم تقويت پاسگاه هاي ايست بازرسي ، شناسايي قاچاقچيان حرفه يي ، تعامل با نيروي انتظامي و نيز همياران طبيعت و جوامع محلي و همچنين كنترل راه هاي فرعي و مالرو در جنگل تاكيد كرد .
ارسال به دوست