رئیس کل دادگستری مازندران: ادارات منابع طبیعی امکانات لازم را برای محافظت از انفال ندارند

تاریخ انتشار : 1396/12/20 - ساعت انتشار: ٠٨:٠٢ - گروه خبری : اخبار قدیمی

رئیس کل دادگستری استان مازندران گفت: ادارات منابع طبیعی، امکانات و تجهیزات لازم را برای محافظت از انفال ندارند.

 

رئیس کل دادگستری استان مازندران گفت: ادارات منابع طبیعی، امکانات و تجهیزات لازم را برای محافظت از انفال ندارند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر، حجت‌الاسلام محمدعلی تقوی‌فرد روز شنبه در جلسهٔ شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان مازندران که در مرکز آموزش و توانمندسازی منابع طبیعی و آبخیزداری مهندس ساعی کلارآباد برگزار شد افزود: باید اعتبارات لازم به منابع طبیعی داده شود.

وی تأکید کرد: برخی می‌گویند که دولت اعتبار کافی را برای تأمین نیازمندی‌های منابع طبیعی ندارد ولی به نظر ما اگر انضباط مالی بیشتر رعایت شود، می‌توان بودجه مورد نیاز را فراهم کرد.

رئیس کل دادگستری استان مازندران تصریح کرد: دستگاه قضایی با همهٔ توان پشتیبان منابع طبیعی است تا محافظت از جنگل‌ها و مراتع و سواحل، به‌خوبی انجام شود.

 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر نیز در این جلسه با بیان گزارشی شامل معرفی و عملکرد ادارات کل منابع طبیعی نوشهر و ساری گفت: مساحت جنگل‌های شمال کشور یا جنگل‌های هیرکانی، یک میلیون و ۹۳۹ هزار هكتار است که یک میلیون و ۱۰۷ هزار و ۲۵۵ هکتار، یعنی ۵۸ درصد آن در استان مازندران واقع است.

سید وجیه‌الله موسوی ادامه داد: در استان مازندران ۱۳ حوزهٔ آبخیز وجود دارد که مجموع مساحت این حوزه‌ها، دو میلیون و ۵۷۴ هزار و ۹۹۹ هکتار است.

وی اظهار داشت: در سال ۱۳۹۵ تعداد ۱۰۶ پروندهٔ خلع ید اراضی ملی با مساحت ۷۵ هکتار در چارچوب اجرای احکام قضایی انجام شد که این میزان در ۱۱ ماههٔ سال ۱۳۹۶ معادل ۸۶ پرونده با مجموع مساحت ۸۳ هکتار بود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر تعداد پرونده‌های مطروحی حقوقی و کیفری استان را در مراجع قضایی، سه هزار و ۳۸ فقره در سال ۱۳۹۵ و سه هزار و ۹۶ فقره در ۱۱ ماههٔ ۱۳۹۶ ذکر کرد.

به گفتهٔ موسوی، تا کنون ۵۵ کیلومتر از سواحل غرب مازندران، در شهرهای نوشهر، کلارآباد، تنکابن، رامسر، حدنگاری شده است.

وی لغزش و رانش، آتش‌سوزی، آفات و بیماری‌ها، سیل و طوفان، تغییر اقلیم، تصرف اراضی ملی، قاچاق چوب، حضور دام و دامدار، وجود قوانین و مقررات معارض با حفظ منابع طبیعی، انباشت زباله در جنگل را از مهم‌ترین عوامل تهدید کننده و تخریب منابع طبیعی برشمرد.

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج