هرمزگان/آبگیری سازه های آبخیزداری در حوزه آبخیز رستاق و مقام در پی بارش اخیر
![](/uploads/678b996e6e6c4f6.jpg)
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بندرلنگه از آبگیری سازه های آبخیزداری در حوزه آبخیز رستاق و مقام در بخش شیبکوه در پی بارش اخیر منطقه خبر داد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بندرلنگه از آبگیری سازه های آبخیزداری در حوزه آبخیز رستاق و مقام در بخش شیبکوه در پی بارش اخیر منطقه خبر داد.
به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- علی ملایی ماران اضافه کرد: این پروژه شامل ۴ سازه سنگی ملاتی می باشد که در سنوات گذشته اجرا گردیده و با عنایت به بارندگی منطقه این سازه ها از جاری شدن سیل و خسارات ناشی از سیل جلوگیری نموده اند.
ملایی افزود: یکی از راهکارهای مناسب با توجه به اقلیم و رژیم بارندگی منطقه جهت کنترل سیل و تغذیه سفره های زیرزمینی و مدیریت رواناب ها اجرای سازه های آبخیزداری می باشد
شایان ذکر است حجم کلی آبگیری چهار سازه اجرا شده در منطقه رستاق و مقام جمعاً ۷۵۰ هزار مترمکعب می باشد.
بازدید میدانی منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بندرلنگه از اراضی ملی منطقه زیارت
رئیس اداره منابع طبیعی وآبخیزداری شهرستان بندرلنگه از بازدید کارشناسان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بندرلنگه و بررسی میدانی، از اراضی مورد درخواست مدیریت محترم امور اراضی جهت استعدادیابی و تخصیص اراضی ملی و دولتی در منطقه زیارت خبر داد .
علی ملایی ماران گفت: دو هزار متر اراضی ملی منطقه زیارت به منظور احداث واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی، توسط کارشناسان این اداره استعداد یابی شد.
وی افزود: هدف از طرحهای استعدادیابی و انتقال زمین به متقاضیان، اشتغالزایی و کمک به چرخه اقتصاد است.
متقاضیان میتوانند با ارائه معرفی نامه از مدیریت جهاد کشاورزی و اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خود، برای دریافت زمین برای احداث واحدهای تولیدی ،صنعتی و کشاورزی اقدام کنند.
![](https://frw.ir/portal/images/print3.gif)
ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر را وارد کنید: | |