گلستان/اجرای طرح کاداستر منابع طبیعی موجب سیر نزولی قاچاق چوب و تصرفات اراضی ملی

تاریخ انتشار : 1400/04/05 - ساعت انتشار: ٢٣:٥٨ - گروه خبری : اخبار قدیمی

رئیس کل دادگستری استان گلستان اعلام کرد: اجرای طرح کاداستر منابع طبیعی موجب سیر نزولی قاچاق چوب و تصرفات اراضی ملی شده است.

رئیس کل دادگستری استان گلستان اعلام کرد: اجرای طرح کاداستر منابع طبیعی موجب سیر نزولی قاچاق چوب و تصرفات اراضی ملی شده است.

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- به مناسبت هفته قوه قضائیه، عبدالرحیم لطفی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان به همراه معاون حفاظت و امور اراضی و ریاست اداره منابع طبیعی شهرستان گرگان و ریاست اداره حقوقی اداره کل، با رئیس کل دادگستری استان گلستان، معاون قصایی رئیس کل و مسئول نظارت و ارزشیابی قضات، معاون پیشگیری از وقوع جرم و سرپرست معاونت فرهنگی، رئیس حفاطت اطلاعات دادگستری کل و معاونت منابع انسانی و معاون برنامه ریزی دادگستری کل و دیدار و گفتگو کردند.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان در این دیدار ضمن تبریک هفته قوه قضاییه و گرامیداشت یاد و خاطرات شهید بهشتی و 72 تن از یارانش اظهار داشت: دستگاه قضایی در جامعه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و تعامل و همکاری بین منابع طبیعی استان و دستگاه قضا موجب حفظ و حراست بیشتر از بیت المال می‌شود.

 

 

هادی هاشمیان با اشاره به ارتباط تنگا تنگ بین منابع طبیعی و دستگاه قضا گفت: مسائل مربوط به منابع طبیعی و محیط زیست همیشه از حساسیت بالایی در جامعه برخوردار هست و حیات مردم و جامعه به منابع طبیعی و محیط زیست وابسته است.

هاشمیان افزود: در بحث قاچاق چوب و تصرفات اراضی ملی خوشبختانه سیر نزولی در استان داریم .و با توجه به اجرای طرح کاداستر اراضی ملی در استان توسط اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان و تعیین و تکلیف اراضی ملی مالکیت این اراضی مشخص شده و پیشگیری از تجاوزات به مراتع و جنگل ها کاهش داشته است .

رئیس کل دادگستری استان در ادامه به اهمیت مراتع استان اشاره و تصریح کرد :مراتع در سطح استان باید مراقبت و نگهداری بیشتری داشته باشند چرا که به دلیل ریز گردها و کاهش سطح پوشش در مراتع معطلات بسیار زیادی برای استان ایجاد خواهد شد .

وی با حمایت از اجرای طرح های مرتعداری و پروزه های مشارکتی بوته کاری و اقدامات بیابانزدایی در استان تاکید کرد:مرتع اهمیتش کمتر از جنگل نیست و نباید از مراتع استان غافل شویم .

عبدالرحیم لطفی نیز در این دیدار با اشاره به اجرای طرح کاداستر اراضی ملی گفت: استان گلستان رتبه دوم کاداستر اراضی ملی در کشور را داشته و تا کنون ۹۴ درصد از اراصی ملی استان کاداس انجام شده است و ۶ درصد با قیمانده پلاکهایی هستند که مشکلات حقوقی بالایی دارند.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here