لرستان/ 300 ساعت عملیات احداث آتش بر در مناطق بحرانی سلسله انجام شد

تاریخ انتشار : 1400/03/11 - ساعت انتشار: ١٧:٥٣ - گروه خبری : اخبار قدیمی

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری سلسله گفت: به منظور پیشگیری از آتش سوزی 300 ساعت عملیات احداث آتش بر در مناطق بحرانی شهرستان انجام شد.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری سلسله گفت: به منظور پیشگیری از آتش سوزی 300 ساعت عملیات احداث آتش بر در مناطق بحرانی شهرستان انجام شد.

به گزاش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جنگل ها و مراتع به نقل از ایرنا، امیرمحمد نظرپوری روز سه شنبه در جلسه پیشگیری از آتش سوزی در شهرستان در سالن جلسات فرمانداری بیان کرد: کهمان، کاکارضا، قلایی، بسطام، پرسک و جوانمرد جزو مناطق بحرانی شهرستان است که پیشگیری از وقوع آتش سوزی در این مناطق همت جمعی را می‌طلبد.

وی با بیان اینکه شهرستان سلسله رویشگاه بهترین گونه های جنگلی و مرتعی است، افزود: رویش بلوط منحصر بفرد مازو در برخی از مناطق شهرستان نشانگر این امر است و لذا باید تا جایی که امکانات داریم از این عرصه ها به بهترین نحو ممکن محافظت کنیم.

نظرپوری اضافه کرد: تهیه تابلوها، بروشورها و تراکت و استفاده از پتانسیل نیروهای جوان و بومی بسیجی در مناطق بحرانی و حساس از جمله کارهای صورت گرفته در راستای پیشگیری از وقوع حریق در عرصه های ملی شهرستان است.

نظرپوری با اشاره به داشتن 6 دستگاه فلکسی بک، یک دستگاه روت فایر و پنج دستگاه دمنده برای استفاده در هنگام وقوع آتش سوزی ها، اظهار داشت: وقوع آتش سوزی ضربه سنگینی به منابع طبیعی وارد می کند و به دنبال آن جنگل هایی که ارزش زیست محیطی دارد از بین می روند بنابراین لازم است که تمامی دستگاه های اجرایی در این خصوص پای کار باشند و در این راستا شماره تماس مردمی 1504 آماده دریافت گزارش های مردمی در مورد وقوع هرگونه آتش سوزی در عرصه های ملی شهرستان است.

فرماندار سلسله نیز با بیان اینکه منابع طبیعی ثروت عمومی محسوب می شود، افزود: لرستان 7.1 دهم جنگل های کشور را به خود اختصاص داده که گونه غالب لرستان بلوط است و بر اساس برآورد کارشناسان هر اصله درخت بلوط 200 هزار دلار ارزش گذاری شده است.

مرتضی مهدوی کیا با بیان اینکه جنگل ها برای منابع طبیعی و زندگی بشر حیاتی هستند، بیان کرد: برخی از آتش سوزی ها علل غیرعمدی دارد که در این زمینه نیازمند آموزش و فرهنگ سازی هستیم اما در زمینه آتش سوزی های عمدی که گاها ممکن است بر اثر اختلافات محلی، تبدیل جنگل به اراضی کشاورزی و یا تولید زغال بلوط روی دهد نیازمند برخورد جدی و ورود منابع طبیعی هستیم.

فرماندار سلسله با اشاره به ضرورت پیشگیری از وقوع آتش سوزی در این عرصه ها اضافه کرد: پیشگیری از وقوع این امر نیاز به برنامه ریزی منسجم منابع طبیعی و دستگاه های مرتبط دارد.

وی با تاکید بر برگزاری منظم و مکرر با جهاد کشاورزی، کشاورزان، شورا و دهیاران درخصوص آتش نزدن کاه و کلش باقی مانده مزارع، گفت: در بکارگیری دیده بان ها حتما سعی شود از معتمدین محلی و صاحب نفوذ استفاده شود که ترجیحا مجهز به موتورسیکلت باشند.

وسعت عرصه های ملی شهرستان سلسله 112 هزار هکتار است.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here