رییس سازمان جنگل ها: برای تشدید برخورد با عاملان حریق‌های عمدی به دادستان کشور نامه ارسال کرده ایم

تاریخ انتشار : 1400/03/10 - ساعت انتشار: ١٤:٣٠ - گروه خبری : اخبار قدیمی

رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور با بیان اینکه برای تشدید برخورد با عاملان حریق‌های عمدی به دادستانی کل کشور نامه ارسال کرده ایم، گفت: برخی از حریق ها در جنگل ها و مراتع عمدی انجام می شود و در همین رابطه سال گذشته 66 نفر دستگیر شده اند.

رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور با بیان اینکه برای تشدید برخورد با عاملان حریق‌های عمدی به دادستانی کل کشور نامه ارسال کرده ایم، گفت: برخی از حریق ها در جنگل ها و مراتع عمدی انجام می شود و در همین رابطه سال گذشته 66 نفر دستگیر شده اند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان جنگل ها از ایسنا، مسعود منصور صبح امروز در حاشیه برگزاری نشست با حضور محمد باقر نوبخت - رییس سازمان برنامه و بودجه - با تاکید بر اینکه بودجه اطفای حریق باید در شش ماهه اول سال تامین شود، گفت: به‌زودی ۸۵۰ نیروی جدید در سازمان جنگل‌ها استخدام می‌شوند.
وی گفت: در نشست رییس سازمان برنامه و بودجه سه مشکل عمده سازمان سازمان جنگل‌ها مطرح شد که اولین آن‌ها در خصوص جذب نیروهای جدید بود.
وی ادامه داد: طی سه سال اخیر ۲۸۰۰ نفر از نیروهای سازمان جنگل‌ها بازنشسته شده بودند. هر چند که ما دستگاه حاکمیتی هستیم و تلقی ما این است که این نیروها باید یک به یک جبران شوند اما درخواست ما این بود که بر اساس قانون مدیریت برای یک سوم این نیروها - حدود ۸۶۰ نفر - مجوز تامین منابع صادر شود.
منصور با اشاره به اینکه ما برای جذب این تعداد نیرو پیش از این مجوز سازمان امور استخدامی را گرفته بودیم، تصریح کرد: امروز آقای نوبخت - رییس سازمان برنامه و بودجه - رسما اعلام کردند که این سازمان با درخواست سازمان جنگل‌ها مبنی بر جذب ۸۶۰ نیروی جدید طی سال جاری موافق است و اعتبارات لازم را برای این کار درنظر خواهد گرفت.
رییس سازمان جنگل‌ها افزود: درخواست دیگر ما از رییس سازمان برنامه و بودجه این بود که با توجه به گرمای هوا و وقوع آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع کشور اعتبارات مربوط به حفاظت و اطفای حریق را هرچه زودتر به ما اختصاص دهند چرا که اگر این اعتبار دیر به دست ما برسد، ما در اطفای حریق تابستانه به مشکل خواهیم خورد.
به گفته وی از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۳۰۰ فقره آتش‌سوزی در عرصه‌های طبیعی کشور به‌وقوع پیوسته و لازم است که نیروهای مردمی اطفای حریق هرچه سریع‌تر تجهیز شوند علاوه بر این اعتبار تامین بالگرد از وزارت دفاع برای اطفای حریق نیز باید محقق شود.
منصور در ادامه با بیان اینکه اعتبار بخش حفاظت و حریق ما حدود ۱۲۰ میلیارد تومان است، اظهار کرد: رییس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد که در این زمینه همکاری با ما خواهند داشت.
رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه مهلت اجرای پروژه‌های آبخیزداری نیز در نهایت تا پایان مهرماه است، اظهار کرد: رییس سازمان برنامه و بودجه قولی مساعدی در زمینه تامین اعتبار پروژه‌های آبخیزداری داد که حدود ۱۶۰۰ میلیارد تومان است.
وی در ادامه گفت: علاوه بر این‌ها بخشی از منابع ما از محل درآمدهای سازمان جنگل‌ها است. از این‌رو قرار شد که حداقل ۵۰ درصد این درآمدها به سازمان جنگل‌ها باز گردد تا از این درآمد در کار حفاظت و احیا استفاده شود. البته باید تاکید کرد که این درآمدها مربوط به استفاده از اراضی نیست و در ارتباط با فعالیت‌های زراعت چوب، بهره مالکانه و... است.

**استفاده از پهپاد و دوربین برای پیشگیری از حریق در مناطق بحرانی
منصور با بیان اینکه برای پیشگیری از حریق و کنترل آن در جنگل‌ها و مراتع کشور از ظرفیت بسیج به‌عنوان دیده‌بان نیز استفاده می‌شود، اظهار کرد: درحال‌ حاضر اکیپ‌های پیشگیری و کنترل حریق نیز در مناطق حضور دارند و از تجهیزاتی ازجمله پهپاد و دوربین نیز در مناطق بحرانی استفاده می‌شود.
رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در پایان با اشاره به اینکه درصدی از حریق‌ها در جنگل‌ها و مراتع کشور عمدی است، گفت: طی سال گذشته ۶۶ نفر در این زمینه دستگیر شدند. ما نامه‌ای برای دادستان کل کشور ارسال کرده‌ و از مقامات قضایی نیز خواسته‌ایم که با کسانی که عمدا جنگل‌ها و مراتع کشور را به آتش می‌کشند برخوردهای سختگیرانه‌ای شود تا جنبه بازدارنده داشته باشد.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here