تدوین تاریخ شفاهی مدیریت مناطق بیابانی کشور

تاریخ انتشار : 1400/02/11 - ساعت انتشار: ١٢:٢٦ - گروه خبری : اخبار قدیمی

تاریخ شفاهی مدیریت مناطق بیابانی کشور برای نخستین بار بر اساس گفت و گو با محققین، صاحبنظران، پیشکسوتان و مدیران و افراد شاخص سال های گذشته و حال حاضر حوزه مدیریت مناطق بیابانی در استان ها و ستاد سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور در حال انجام است.

تاریخ شفاهی مدیریت مناطق بیابانی کشور برای نخستین بار بر اساس گفت و گو با محققین، صاحبنظران، پیشکسوتان و مدیران و افراد شاخص سال های گذشته و حال حاضر حوزه مدیریت مناطق بیابانی در استان ها و ستاد سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور در حال انجام است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان جنگل ها، در این پروژه با 25 نفر از صاحبنظران که بیش از نیم قرن در حوزه تحقیق، سیاستگذاری،برنامه ریزی و اجرای پروژه های مقابله با بیابانزایی فعالیت نموده اند در قالب پژوهش تاریخ شفاهی مصاحبه و گفت وگو انجام می شود. 
وحید جعفریان مدیرکل دفتر امور بیابان در توضیح بیشتر این پروژه گفت:  در طول بیش از نیم قرن فعالیت های بیابان زدایی که در سخت ترین شرایط کاری و با دشواری و چالش های فراوان صورت گرفته است کمتر می توان رد پایی از تجارب و درس آموخته های مکتوب فعالان این بخش بخصوص کسانی که در عرصه های کاری حضور داشته و با ایده ها و ابتکارات خود موجبات احیاء عرصه های بیابانی و حفظ روستاها و شهرها و مناطق زیستی این عرصه ها را فراهم نموده اند بدست آورد. 
او افزود: دانش علمی و تجربی این افراد به منزله گنجینه با ارزشی است که می تواند بر غنای کاری در مدیریت مناطق بیابانی کشور افزوده و به فعالیت های گسترده مقابله با بیابانزایی هویت و اعتبار ببخشد.
جعفریان یادآور شد: استفاده از دانش و تجربیات گذشتگان مسیر پیش رو را هموار و روشنتر ساخته و از تکرار خطاها و آزمودن آزموده ها می کاهد.
او گفت: اندوخته های گذشتگان به همکاران جوان فعال در این بخش ها انگیزه می دهد و محملی برای تکریم و قدردانی از زحمات کسانی است که در این مسیر تلاش نموده اند. 
مدیرکل دفتر امور بیابان سازمان جنگل ها همچنین خاطر نشان کرد: با تمهیداتی که صورت گرفته پیش بینی می شود تا روز جهانی مقابله با بیابانزایی سال جاری  در 27 خرداد ماه  کار میدانی تدوین دانش شفاهی مدیریت مناطق بیابانی کشور به پایان برسد. 
بر اساس این گزارش، تدوین پروژه تاریخ شفاهی مدیریت مناطق بیابانی کشور کاری مشترک از سوی دفتر امور بیابان و دفتر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان جنگل هاست.  

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here