درختان رویان، قربانی غرضورزی سودجویان شدند
قطع درختان در جاده آب پری بخش رویان از روی غرضورزی سودجویانی است که با محافظت و محصور نمودن از طرح صنوبرکاری و ممانعت ورود دام در منطقه شله از سوی منابع طبیعی مخالف بودند.
به گزارش خبرگزاری فارس از نوشهر، در سالهای اخیر، خبرهای تأسفباری از قطع بیرویه درختان و قاچاق چوب در جنگلهای مختلف کشورمان به گوش میرسد. این پدیده شوم نهتنها به منابع طبیعی و محیط زیست آسیب جدی وارد میکند، بلکه بر اقتصاد و معیشت جوامع محلی نیز تأثیرات منفی میگذارد.
چوب بهعنوان یک منبع طبیعی ارزشمند، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر زیستمحیطی اهمیت دارد. قاچاق چوب علاوه بر زیان مالی، به تخریب جنگلها و اکوسیستمها نیز منجر میشود.
دستگیری ۲۷۹قاچاقچی چوب در غرب مازندران
در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی در رابطه با قطع درختان در جاده آبپری بخش رویان فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی غرب مازندران علت قطع درختان در منطقه رویان را غرضورزی تعدادی سودجو اعلام کرد و گفت:باتوجهبه اینکه منطقه شله در طرح صنوبرکاری قرار دارد و از آنجاییکه در این منطقه از ورود دام جلوگیری میشود تعدادی سودجو از روی غرضورزی تعدادی از درختان را قطع کردند.
سرهنگ محسن مرادی صادقی ضمن بیان اینکه چوبآلات به واحد منابع طبیعی انتقال یافت افزود: متخلفین به تعداد سه نفر شناسایی و برای آنان پرونده قضایی تشکیل شده است.
وی افزود: طی بررسی و استعلام از اداره شهرستان نوشهر افراد موردنظر دارای سابقه قاچاق بوده که مقرر گردید با هماهنگی مقام محترم قضایی با آنان برخورد گردد.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی غرب مازندران ضمن بیان اینکه ۲۷۹نفر در ۷ماه گذشته در حوزه قاچاق چوب دستگیر شدند اظهار کرد: در این مدت ۷۹خودرو توقیف و همچنین ۳۰دستگاه از ادوات و تجهیزات قاچاق کشف و توقیف گردید.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی غرب مازندران از همه مردم درخواست کرد که در صورت مشاهده هرگونه تخلف در عرصههای منابع طبیعی چه قطع درختان و یا تصرفات اراضی ملی با شمارههای ۱۵۰۴و یا ۱۳۹تماس حاصل تا در کوتاهترین زمان ممکن از سوی همکاران منابع طبیعی در دستور کار جهت بررسی قرار گیرد.
وی در پایان ضمن تشکر از اصحاب رسانه که بدون غرضورزی تخلفات حوزه منابع طبیعی را پوشش میدهند اظهار کرد: اداره کل منابع طبیعی غرب مازندران پاسخگوی موارد مطروحه جهت تنویر افکار عمومی خواهد بود.
به گزارش فارس؛ قاچاق چوب از جمله معضلات جدی است که سالهاست جنگلهای ایران را تهدید میکند و برای مقابله با این معضل، نیازمند همکاری همهجانبه دولت، مردم و سازمانهای مردمنهاد است که هر یک با مشارکت در طرحهای حفاظت از محیطزیست و کاهش مصرف محصولات چوبی، سهم خود را در حفظ جنگلهای کشورمان ایفا کنند.
ارسال به دوست