لزوم تسریع در پروژه نصب سرشاخهگیر غرب مازندران
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگلها، مراتع وآبخیزداری کشور در رامسرگفت: در غرب استان مازندران از حدود ۶۵۰ هزار هکتار وسعت حوزه آبخیز ۵۰ درصد آن مطالعه توجیهی شده و از این میزان نیز ۵۰ درصد اجرا شد و بقیه آن نیز ضرورت دارد با سرعت بیشتری انجام شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگلها، مراتع وآبخیزداری کشور در رامسر گفت: در غرب استان مازندران از حدود ۶۵۰ هزار هکتار وسعت حوزه آبخیز ۵۰ درصد آن مطالعه توجیهی شده و از این میزان نیز ۵۰ درصد اجرا شد و بقیه آن نیز ضرورت دارد با سرعت بیشتری انجام شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، مسعود منصور عصر امروز در آیین افتتاح پروژه سرشاخهگیر رودخانه چالکرود اظهار کرد: آبخیزداری یکی از پروژههایی است که برای هر نقطه از کشور ضرورت هست تا بتواند این اثرات مستقیم که گفته شد و غیرمستقیم که شامل معیشت، سکونت، حفظ زیرساختهای اقتصادی را محقق کند و بتوانیم توسعه را در ابعاد مختلف آن اجرا کنیم.
وی افزود: در غرب استان مازندران از حدود ۶۵۰ هزار هکتار وسعت حوزه آبخیز ۵۰ درصد آن مطالعه توجیهی شده و از این میزان نیز ۵۰ درصد اجرا شد و بقیه آن نیز ضرورت دارد با سرعت بیشتری انجام شود که امیدواریم با پایداری استفاده از اعتبارات صندوق توسعه برای کارهای آبخیزداری محقق شود.
* اجرایی شدن ۳ سد سرشاخهگیر دیگر در رامسر
منصور تصریح کرد: متوسط مطالعه ما برای سیلابهای این منطقه حدود ۲۶۷ متر مکعب است که این طرح برای حدود ۴۰۰ متر مکعب طراحی شده و همچنین برای دوره صد ساله طراحی شده است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه کار سدهای سرشاخهگیر کار یک دانش بومی شده ما هست که پیمانکاران به این شکل طراحی و اجرا میکنند، خاطر نشان کرد: امیدواریم از این دانش در مناطق دیگر هم استفاده شود و لازم به ذکر است که این پروژه در حدود ۳ تا ۴ ماه انجام شد که سرعت انجام آن نیز مثالزدنی است.
رئیس سازمان مراتع و جنگلهای وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: اثربخشی پروژه نیز توسط مردم این منطقه بیشتر حس میشود که یکی از آنها جلوگیری از سنگهای بزرگ و تنههای درختان است که موجب عدم جاری شدن سیلاب در خیابان و مناطق مسکونی میشود.
وی از اجرایی شدن ۳ سد سرشاخهگیر دیگر در رامسر خبر داد و گفت: امیدواریم پروژههای دیگر را به زودی عملیاتی کنیم.
*
ارسال به دوست