مدیرکل ثبت مازندران: تکلیف ما در این حوزه حفظ و حراست از منابع طبیعی است
مدیرکل ثبت اسناد واملاک استان مازندران گفت تکلیف ما در این حوزه حفظ و حراست عرصه های منابع طبیعی و قطع کردن دست متجاوزین از انفال و اموال دولتی است .
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان مازندران گفت: تکلیف ما در این حوزه حفظ و حراست عرصه های منابع طبیعی و قطع کردن دست متجاوزین از انفال و اموال دولتی است .
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران-نوشهر ، عباس علی زارع تیله نویی درنوشهر اظهار داشت : منابع طبیعی و انقال ملی متعلق به آحاد جامعه بوده که به عنوان میراث به ما رسیده است و باید آن را حفظ کنیم تا به نسلهای بعد انتقال دهیم .
وی که پیش از ظهر امروز در نشست "هم اندیشی تثبیت نقشجات منابع طبیعی" سخن می گفت، افزود:اداره کل ثبت اسناد و املاک مازندران آمادگی آن را دارد جانمایی اراضی ساحلی را در کنار تثبیت عرصه های منابع طبیعی و صدور اسناد مالکیت عرصه های منابع طبیعی به انجام رساند .
زارع ،یکی از وظایف سازمان ثبت اسناد و املاک کشور را تثبیت عرصه های املاک و اشخاص درعرصه های خودشان برشمرد و تصریح کرد: لازمه انجام این کار اجرای طرح کاداستراست .
وی با اشاره به این که از سال 1370 طرح کاداستر درکشور آغاز شد ، افزود: اجرای طرح کاداستریکی از ضرورتهای اساسی برای توسعه کشور محسوب می شود .
دراین نشست که روسای منابع طبیعی وثبت اسناد و املاک غرب مازندران حضور داشتند، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران –نوشهر اظهار داشت : ازطول 144 کیلومترنوار ساحلی درغرب مازندران تاکنون 103 کیلومتردر حریم 60 متری دریا حدنگاری شد .
عبدالرضا سنگاری اظهار امیدواری کرد باقیمانده این عرصه ها بزودی حدنگاری شده و جشن انفال با حضورمقام های کشوری و استانی صورت گیرد .
وی با اشاره به اینکه اسناد تك برگ برخي شهرستانهای غرب مازندران نهايي و به پايان رسيد ، تصریح کرد: پیش سند اراضی منابع ملی درشهرستان رامسر تحویل گرفته شد و بزودی اصل سند این اراضی تحویل منابع طبیعی می شود .
او تصریح کرد:اسناد دفترچه یی فاقد حدود و ثغور بوده است.
مدیرکل منابع طبیعی نوشهردربخشی ازسخنان وجود قطعات موسوم به 10 هکتاری را یکی ازمعضلات سازمان جنگلها و این اداره کل برشمرد و افزود: در غرب مازندران 953 قطعه 10 هکتاری داریم که مشکلات عدیده یی را بوجود آورده است .
به گفته سنگاری مساحت این عرصه ها بالغ بر هشت هزار هکتار است که برخی از دستگاه ها بدون اجازه منابع طبیعی آن را تفکیک و به مردم تحویل دادند.
به گفته مدیرکل منابع طبیعی نوشهر ، این اداره کل با همراهی کارشناسان ثبت اسناد مشابه سال گذشته بصورت متمركز در واحد ثبتي شهرستان نور باقيمانده نقشجات منابع طبيعي (اراضي فاقدسند)و مستثيات داخل برخي از پلاكها و همچنين نقشجات ساحلي در بانك كاداستر جانمايي و تثبيت خواهد کرد .
ارسال به دوست