‍ دو سوم جمعیت کشور از آب تولیدی البرز استفاده می کند

تاریخ انتشار : 1398/03/26 - ساعت انتشار: ١٤:٢٠ - گروه خبری : اخبار قدیمی

معاون امور جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر اظهار داشت :دو سوم جمعیت کشور از آب تولیدی جنگلهای البرز استفاده می کند .

معاون امور جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر اظهار داشت :دو سوم جمعیت کشور از آب تولیدی جنگلهای البرز استفاده می کند .

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران -نوشهر ،رحمت علیزاده جیرکل پیش از ظهر امروز در کارگاه تحلیل دست اندرکاران و ذینفعان طرح جایگزین افزود: هر هکتار جنگل می تواند یکهزار و 500 تادو هزار متر مکعب آب را در خود نگه دارد که با وسعت جنگلهای شمال کشور این رقم به سه هزار میلیارد مترمکعب بالغ می شود .

او با اشاره به این که رویکرد سازمان جنگلها،مراتع و آبخیزداری کشور در طرح جایگزین استفاده از دانش بومی و اطلاعات مردم و ذینفعان می باشد ،ادامه داد : اگر قراراست درشمال کشور جنگل و انسان باشد باید نوع مدیریت آن نیزفرق کند .

در این کارگاه تحلیلی تعدادی از اعضای شوراهای اسلامی روستاها، دهیاران ، نمایندگان دستگاه های اجرایی، اتحادیه ها و انجمن های منابع طبیعی و نمایندگان دامداران غرب مازندران حضور داشتند.

معاون امور جنگل منابع طبیعی نوشهر اسنفاده از قابلیت های جنگل را مورد تاکید قرار داد و افزود:باید به سمتی برویم که جوامع محلی و ذینفعان درحوزه های ابخیز از این قابلیت بیشتر بهره مند شوند .

این مقام مسوول به تاریخچه بیش از یک صد سال سازمان جنگلها اشاره کرد و ادامه داد: اولین طرح های جنگلداری در شمال کشور از سال 1338 آغاز شد و پیش از این جنگلها در اختیار مالکین و دامداران و سامانه های عرفی قرار داشت .

معاون امور جنگل منابع طبیعی نوشهر درخصوص تنفس جنگل گفت: رویکرد دولت از سال 1392 توقف بهره برداری از جنگلها بود و اکنون طرح جایگزین در دست مطالعه و بررسی است .

او گفت : این طرح تا پایان امسال و یا اوایل سال آینده به مرحله اجراء می رسد .

علیزاده نقش مردم ، جوامع محلی و استفاده از دانش بومی را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: سازمان جنگلها نمی خواهد طرحی را بنویسد که دیدگاه نظرات مردم در آن لحاظ نشده باشد .

معاون امور جنگل منابع طبیعی نوشهر از حاضرین خواست ضمن مشارکت در این طرح اطلاع رسانی لازم را برای سایرین داشته باشند

او همچنین بر ضرورت انتقال دانش بومی تأکید کرد .

در این کارگاه یک روزه معاون دفتر ترویج و مشارکت های مردمی سازمان جنگلها نیز حضور داشت .

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج