سرپرست اداره کل منابع طبیعی نوشهر: سَمَن‌ها باید ما را نقد کنند

تاریخ انتشار : 1397/12/20 - ساعت انتشار: ١٥:٥٠ - گروه خبری : اخبار قدیمی

سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر تصریح کرد: سَمَن‌ها باید ما را نقد کنند و همراه ما باشند، زیرا در غیر این صورت ممکن است به خواب برویم.

سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر تصریح کرد: سَمَن‌ها باید ما را نقد کنند و همراه ما باشند، زیرا در غیر این صورت ممکن است به خواب برویم.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر، عبدالرضا سنگاری روز دوشنبه در گردهمایی منابع طبیعی و سَمَن‌ها که در ششمین روز هفتهٔ منابع طبیعی در رامسر برگزار شد، خطاب به گروه‌های فعال درزمینهٔ منابع طبیعی و محیط‌زیست افزود: اگر شما زنگ خطر را نزنید ما از خیلی چیزها مطلع نمی‌شویم.

 

وی تأکید کرد: بدون جلب مشارکت مردم و توجه خاص به طبیعت، محافظت از منابع طبیعی ممکن نیست و هر کشوری که پیشرفت کرد، قطع بدانید که به منابع طبیعی خود توجه کرده است.

سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر اظهار داشت: ما در حوزهٔ منابع طبیعی غرب مازندران فقط ۱۹۱ نیروی حفاظتی داریم.

سنگاری ادامه داد: بدیهی است فقط با این نیروها نمی‌توانیم از عرصه‌های گستردهٔ جنگلی و مرتعی حفاظت کنیم و لازم است مردم و به‌خصوص سمن‌ها ما را یاری کنند.

او با اشاره به استحکام خوب قوانین منابع طبیعی یادآور شد: اگر برخی اشکالات ساختاری نبود، در گذشته بهتر می‌توانستیم از عرصه‌های طبیعی محافظت کنیم.

سنگاری تصریح کرد: دغدغهٔ منابع طبیعی در همگان باید افزایش یابد و خوشبختانه رهبر معظم انقلاب، به‌شدت حافظ منابع طبیعی است و از تصرف اراضی ملی حتی برای ساخت حوزهٔ علمیه نیز منع کرده است.

وی ادامه داد: همچنین با موافقت ایشان، امسال ۷۰۰ میلیارد تومان از صندوق توسعهٔ ملی به آبخیزداری و حفظ آب‌وخاک کشور اختصاص یافت که در سال ۱۳۹۸ به ۱۵۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

امام‌جمعهٔ رامسر نیز در این آیین گفت: قطع درخت، خدشه‌ای بر تابلو نقاشی خلقت خداوند است.

حجت‌الاسلام سید جعفر رضایی افزود: درختان نیز مانند انسان‌ها نوعی شعور و احساس دارند و درد و رنج را حس می‌کنند و به آن واکنش نشان می‌دهند.

 

وی با تأکید بر لزوم گسترش فرهنگ منابع طبیعی در خانواده‌ها اظهار داشت: خانوادهٔ خود من علاقه‌مند به گل و گیاه هستند.

امام‌جمعهٔ رامسر ادامه داد: شایسته است مسافرانی که برای استفاده از جنگل و طبیعت، از تهران و دیگر شهرها به منطقهٔ ما می‌آیند، در اینجا نهال‌کاری هم بکنند و در درخت‌کاری سهیم باشند؛ هرچند نه‌تنها چنین نمی‌کنند بلکه زبالهٔ خود را هم در طبیعت می‌ریزند.

رضایی گفت: مشکل ما نداشتن فرهنگ و آداب زندگی با طبیعت است و دچار فقر فرهنگی در منابع طبیعی هستیم.

مشاور مدیرکل دفتر توسعهٔ فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری کشور نیز در این گردهمایی گفت: در ایران بیش از هفت هزار گونهٔ گیاهی وجود دارد که در حدود ۶۰۰ گونهٔ آن دارای عطرمایه (اسانس) است.

نوبهار شاهرخی با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته برای انسجام فعالان این عرصه اظهار داشت: از ادارات منابع طبیعی می‌خواهیم ما را در گسترش تولید گیاهان دارویی یاری کنند.

در پایان این آیین از کارکنان برگزیدهٔ منابع طبیعی در بخش حفاظت، با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.

شرکت‌کنندگان در این آیین سپس با غرس نهال، هفتهٔ منابع طبیعی را گرامی داشتند.

 

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج