نشست دستاندرکاران حوزهٔ منابع طبیعی شهرستان چالوس برگزار شد
نشست دستاندرکاران حوزهٔ منابع طبیعی شهرستان چالوس، ویژهٔ صندوق توسعهٔ ملی با حضور مسؤولان ادارات مختلف این شهرستان برگزار شد.
نشست دستاندرکاران حوزهٔ منابع طبیعی شهرستان چالوس، ویژهٔ صندوق توسعهٔ ملی با حضور مسؤولان ادارات مختلف این شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران ـ نوشهر، در این نشست که در روز دوشنبه در اتاق جلسات اداره کل منابع طبیعی نوشهر تشکیل شد، روسا و نمایندگان ادارات مختلف شهرستان چالوس دربارهٔ نحوهٔ اجرای پروژههای آبخیزداری تبادلنظر کردند.
معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر در این جلسه گفت: حوضهٔ آبریز چالوسرود 163 هزار هکتار مساحت دارد که برنامههای آبخیزداری آن در هفت گام انجام میشود.
قربانعلی حدادی افزود: گام اول، ایجاد ساختار برنامهریزی و تشکیل سه کارگروه و گام دوم انتخاب حوزه و گام سوم تدوین سند راهبردی بود.
وی ادامه داد: در گام چهارم که توانمندسازی و ظرفیتسازی آموزش است، با سرتسهیلگر قرارداد بستیم و او نیز تعدادی تسهیلگر در اختیار دارد که در پیگیری کارهای اداری از آنان استفاده میکند.
حدادی اظهار داشت: گام پنجم اختصاص به هماهنگسازی پروژههای دولتی و تأمین نیازهای مردمی در چارچوب برنامه راهبردی حوزه دارد.
او گفت: گام ششم، اجرا و نظارت و پایش و گام هفتم مستندسازی است که از ابتدای پروژهها تا انتها انجام میشود.
معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر تأکید کرد: ما در کارگروه فنی به دنبال این هستیم که از نظر همه نهادها و ادارات مطلع شویم.
حدادی یادآور شد: نگاه ما این است که فقط آبخیزداری نظر خود را ندهد بلکه تمام ادارات مربوط، نظر و پیشنهاد و دغدغهٔ خود را بیان کنند.
او بیان کرد: امسال ۱۴ میلیارد تومان از صندوق توسعهٔ ملی گرفتیم که دو میلیارد تومان آن در چالوس هزینه شد.
به گفتهٔ وی، مسؤولان قول دادند تا پنج سال آینده اعتبار خوبی برای پروژههای آبخیزداری بدهند؛ بهویژه اگر سند راهبردی را تدوین کنیم.
بخشدار مرزنآباد شهرستان چالوس نیز در این نشست گفت: جلب مشارکت مردم و روستاییان و اعتمادسازی در آنان خیلی مهم است.
مصطفی خواجهکجوری افزود: نمونهٔ بارز یکی از پروژههای مفید که با مشارکت مردم ساخته شد، دیوار ساحلی در روستای بیجدهنو بود که به همت اداره کل منابع طبیعی نوشهر برای مهار سیل احداث شد.
وی تأکید کرد: مسؤولیت تمام پروژههای شهری با شهرداری است ولی در مناطق خارج از شهر، ازجمله روستاها، مسؤولیت پروژهها با ادارات مختلف است که باید با هماهنگی نهادها انجام شود.
بخشدار مرزنآباد شهرستان چالوس پیشنهاد کرد: بعضی از روستاهای ما دارای جاذبهٔ گردشگری خوبی هستند و شایسته است اجرای پروژههای آبخیزداری به نحوی باشد که موجب تقویت گردشگری و ایجاد اشتغال پایدار شود.
تعدادی از حاضران دز این نشست، با بیان دیدگاههای خود، بر ضرورت همافزایی ادارات دولتی برای استفادهٔ بهینه از اعتبارات تخصیصیافتهٔ آبخیزداری تأکید کردند.
ارسال به دوست