مهرداد خزایی‌پول، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر خبر داد

آزادسازی اراضی ملی و ساحلی به ارزش تقریبی ۶.۱۵ همت

رفع تصرف ۱۸ هزار و ۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی و ساحلی در هفته اخیر / آزادسازی ۱۹.۵ هکتار از اراضی ملی و ساحلی از ابتدای سال
۱۴ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۲:۱۲ کد : ۹۹۱۳۲ اخبار استان
تعداد بازدید:۲۹
آزادسازی اراضی ملی و ساحلی به ارزش تقریبی ۶.۱۵ همت
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر از اجرای گسترده احکام قضایی برای مقابله با زمین‌خواری خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳ هکتار از اراضی ساحلی و ۱۶.۵ هکتار از اراضی ملی رفع تصرف و به بیت‌المال بازگردانده شده است. همچنین طی هفته اخیر ۱۸ هزار و ۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی و ساحلی آزادسازی و مستحدثات غیرمجاز جمع‌آوری شد. ارزش تقریبی مجموع این اراضی حدود ۶.۱۵ همت برآورد می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران نوشهر، مهرداد خزایی‌پول، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر، از تداوم برخورد قاطع با متصرفان اراضی ملی و ساحلی خبر داد و اظهار کرد: در راستای اجرای احکام قطعی قضایی و صیانت از انفال، طی هفته گذشته ۱۸ هزار و ۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی و حوزه ساحلی در شهرستان‌های غرب استان از ید متصرفان خارج و به بیت‌المال بازگردانده شد.

وی با بیان اینکه حفاظت از اراضی ملی خط قرمز منابع طبیعی است، افزود: این عملیات با حضور نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی و با هماهنگی کامل دستگاه قضایی و سایر دستگاه‌های اجرایی انجام شد و تمامی اعیانی‌ها، مستحدثات، سازه‌های فلزی و بتنی احداث‌شده به صورت غیرمجاز در محدوده‌های رفع تصرف، جمع‌آوری و عرصه‌ها به وضعیت قانونی بازگردانده شد.

خزایی‌پول با اشاره به عملکرد اداره‌کل از ابتدای سال جاری تاکنون تصریح کرد: در این مدت ۳ هکتار از اراضی ساحلی آزادسازی و رفع تصرف شده و همچنین ۱۶.۵ هکتار از اراضی ملی نیز در اجرای احکام قضایی به بیت‌المال بازگردانده شده است؛ اقدامی که بیانگر عزم جدی دولت در مقابله با زمین‌خواری و حفاظت از سرمایه‌های ملی است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران – نوشهر تأکید کرد: اجازه نخواهیم داد سودجویان با تصرف غیرقانونی اراضی ملی و سواحل، حقوق عمومی را تضییع کنند و یگان حفاظت منابع طبیعی با رصد مستمر عرصه‌ها، هرگونه تخلف را در کوتاه‌ترین زمان ممکن شناسایی و با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد کرد.

خزایی‌پول با اشاره به ارزش بالای اراضی آزادسازی‌شده افزود: برآوردهای کارشناسی نشان می‌دهد مجموع اراضی ملی و ساحلی رفع تصرف‌شده از ابتدای سال جاری تاکنون، ارزشی بالغ بر حدود ۶.۱۵ همت دارد که با اجرای احکام قضایی و تلاش نیروهای یگان حفاظت، از دست متصرفان خارج و به بیت‌المال بازگردانده شده است.

وی در پایان از مردم، دوستداران طبیعت و تشکل‌های مردمی خواست با گزارش هرگونه تخریب، تصرف یا تعرض به اراضی ملی از طریق سامانه‌های ۱۳۹ و ۱۵۰۴، منابع طبیعی را در صیانت از جنگل‌ها، مراتع و سواحل ارزشمند غرب مازندران یاری کنند.

کلیدواژه‌ها: اراضی اراضی ملی ملی منابع منابع طبیعی منابع طبیعی آبخیزداری منابع طبیعی آبخیزداری استان طبیعی طبیعی آبخیزداری طبیعی آبخیزداری استان


نظر شما :